Trening za vršnjačke savjetnike – Navigatore:
Spolno zdravlje i kvaliteta života gej/bi muškaraca, trans osoba i osoba koje žive s HIV-om

Jesi li gej/bi muškarac ili trans osoba kojoj je važno spolno zdravlje i kvaliteta života u LGBTI zajednici?

Ako da, pridruži se treningu za vršnjačke savjetnike kako bi se upoznao s osnovama o zdravlju i uslugama u zajednici za gej/bi muškarce i trans osobe. Informacije koje usvojiš bit će ti korisne za unaprjeđenje vlastitog zdravlja, ali i da možeš kvalitetno savjetovati druge gej/bi muškarce i trans osobe u zajednici.

Trening se odvija u Zagrebu, tijekom jednog vikenda, u subotu 30. i nedjelju 31.10.2021. Osiguran je smještaj i putni troškovi za osobe izvan Zagreba.

Trening je namijenjen svim gej/bi muškarcima i trans osobama koje su snažno motivirane za djelovanje u ovom području i žele se angažirati u zajednici na pružanju znanstveno utemeljenih informacija drugim gej/bi muškarcima i trans osobama. Osobito pozivamo gej/bi muškarce i trans osobe koje već rade ili se školuju za rad u pomagačkim strukama.

Kako bi se prijavio za trening, potrebno je ispuniti ovaj pristupni obrazac. Broj sudionika ovoga kruga treninga ograničen je na 15 osoba, uvažavajući protuepidemijske mjere.

Rok za prijavu je 18.10.2021. do kraja dana. Prijave će biti razmotrene i kandidati obaviješteni o sudjelovanju do 20.10.

Trening traje od 10:00 do 19:30 sati (uključujući večeru) u subotu 30.10., te od 10:00 do 16:30 sati u nedjelju 31.10. Osigurana su osvježenja u pauzama, ručak u subotu i nedjelju te večera u subotu.

Više informacija možeš dobiti na email sasa@iskorak.hr ili na broj mobitela 091 2444 666.