Nastavljamo s testiranjem na novoj lokaciji

Za aktualne informacije o testiranju pogledajte stranicu za testiranje

Dragi svi,

dugo se nismo vidjeli. Nastavljamo s testiranjem na HIV i sifilis, zbog posljedica potresa, na novoj, privremenoj lokacijiCentru za mlade grada Zagreba, koji nam je ustupio svoj prostor na korištenje kako bismo nastavili pružati uslugu testiranja i savjetovanja našim korisnicima/cama. Centar za mlade nalazi se na adresi Gajeva 2 (5. kat), ulaz je u prolazu između Tele2 i Tisak media.

Do kraja srpnja testiranje će biti u redovnim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:30 do 18:30. Za dolazak nije potrebna prethodna najava.

Preporučen je dolazak sa zaštitnom maskom za lice (kirurškom ili pamučnom), kao i dezinfekcija ruku prilikom dolaska. Ukoliko nemaš masku, dobit ćeš ju na lokaciji.

GDJE SE I KADA TESTIRATI?

CENTAR ZA MLADE GRADA ZAGREBA
Gajeva 2 / 5. kat (Za dolazak nije potrebna prethodna najava.)

Do kraja srpnja u terminima PON / SRI / PET od 16:30 do 18:30 sati.


Prostor Centra za mlade grada Zagreba

Na lokaciji će te dočekati Iskorakov savjetnik koji će ti sve detaljnije objasniti. Prije testiranja ispunit ćeš kratku anketu putem svog pametnog telefona (ili na tabletu/računalu na lokaciji). Kad budeš na redu, savjetnik će te pozvati kod liječnika/ice. Naši liječnici/ice opisat će ti kako test funkcionira, napraviti test i objasniti rezultat. Dobit ćeš stručan savjet, odgovore na svoja pitanja i paketić kondoma i lubrikanata. Samo ćete ti i liječnik/ica biti upoznati s rezultatom testa.

Za sve upite i informacije dostupni smo putem e-maila info@iskorak.hr, Facebook inboksa te mobitela 091 2444 666.

Testiranje provodi Iskorak u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo.