Društvene aktivnosti

Želiš proširiti društveni krug, upoznati druge LGBTI+ osobe ili istražiti novi hobi? Želiš sudjelovati u događanjima za zajednicu, ali ti je nelagodno napokon krenuti?

Naša su druženja super mjesto za probiti led. Prigrli početnu nespretnost i isprobaj nešto novo u sigurnom i podržavajućem okruženju!

Druženja su nadopuna našim programima unaprjeđenja seksualnog i mentalnog zdravlja LGBTI+ zajednice. Cilj druženja je povezivanje, razmjena informacija, znanja i jednostavno – dobra zabava. Možeš upoznati super ekipu za planinarenja i izlete, povremene kave ili partyje, dugogodišnja prijateljstva ili novu simpatiju. U svakom slučaju, malo ćeš razbiti rutinu, vježbati socijalne vještine i razmijeniti iskustva sa zanimljivim osobama.

 

Naša su druženja otvorena svim LGBTI+ osobama i njihovim prijateljima/cama – onima koji se tek uključuju u zajednicu, onima koji je podržavaju, kao i onima koji jednostavno žele podijeliti svoje hobije ili isprobati neke nove. Imamo ponešto za različite ukuse.

U suradnji s inicijativom qSPORT suorganiziramo planinarenja, šetnje i odbojku nekoliko puta mjesečno. Sva su planinarenja prilagođena različitim razinama kondicije, od lakših staza pogodnih za ćaskanje i upijanje krajolika, do onih težih gdje ćeš se pošteno oznojiti. Ako se voliš družiti vani i želiš upoznati novu ekipu, ovo su aktivnosti za tebe.

Ako si pak više za umjetnost, kroz godinu organiziramo i radionice poput origamija ili heklanja, koje obogaćujemo queer motivima i voljom za eksperimentiranjem. Tražiš li nešto još opuštenije, tu su i večeri društvenih igara i razni kvizovi!
Uvij
ek smo u potrazi za inspiracijom za nove aktivnosti. Ako misliš da imaš super ideju ili svježi pristup, razmisli o volontiranju kod nas.
Aktivnosti koje organiziramo možeš pratiti na Iskorakovim društvenim mrežama ili baci oko na Novosti.