Doniraj

Kao organizacija civilnog društva, u financiranju svog rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo za podršku, odnosno provedbu naših programa i projekata. Tvoja donacija može biti nenamjenska, ali i namjenska – određena za točno specifičan program, projekt ili aktivnost. Na tvoj zahtjev predstavnik Iskoraka može prezentirati naše programe i projekte i na taj ti način pomoći da lakše doneseš odluku o donaciji te njenoj namjeni kao i drugim obvezama Iskoraka prema donatoru.

Doniranjem daješ svoj doprinos izgradnji boljega svijeta. Podržavaš neke od naših programa i projekata poput psihološkog savjetovanja, brzog, kvalitetnog i anonimnog testiranja na spolno prenosive infekcije ili drugih aktivnosti čiji je cilj unaprjeđenje kvalitete života, zdravlja i socijalne uključenosti LGBTI+ osoba i osoba koje žive s HIV-om. Uz to, ne zaboravi ni na porezne olakšice koje ostvaruješ upravo doniranjem. Darovanja su porezno priznati rashod ako su učinjena u tuzemstvu za kulturne, znanstvene, odgojno-obrazovne, zdravstvene, humanitarne, sportske, vjerske, ekološke i druge općekorisne svrhe udrugama i drugim osobama koje navedene djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima.

Kako donirati?

Uplate novčanih donacija možeš izvršiti na naš žiro račun, a za ostale vrste pomoći javi nam se na bilo koji od naših kontakata.

IBAN: HR18 2402006 1100812837

Primatelj: Iskorak, Šenoina 34, Zagreb

Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja

Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3A, Rijeka

SWIFT/BIC: ESBCHR22