Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo za podršku odnosno provedbu naših programa i projekata. Vaša donacija može biti nenamjenska, ali i namjenska – određena za točno specifičan program, projekt ili aktivnost. Na Vaš zahtjev predstavnik Iskoraka može prezentirati naše programe i projekte i na taj način Vam pomoći da lakše donesete odluku o donaciji te njenoj namjeni kao i drugim obvezama Iskoraka prema donatoru.

Doniranjem dajete svoj doprinos izgradnji boljega svijeta. Uz to, ne zaboravite i na porezne olakšice na koje ostvarujete upravo doniranjem. Darovanja su porezno priznati rashod ako su učinjena u tuzemstvu za kulturne, znanstvene, odgojno-obrazovne, zdravstvene, humanitarne, sportske, vjerske, ekološke i druge općekorisne svrhe udrugama i drugim osobama koje navedene djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima.

Kako donirati?

Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za ostale vrste pomoći javite nam se na bilo koji od naših kontakata.

IBAN: HR18 2402006 1100812837
Primatelj: Iskorak, Šenoina 26, Zagreb
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22